SOS-kinderdorp Sindh, Karachi
Door: Lisanne
Blijf op de hoogte en volg Mike&Lisanne
01 April 2009 | Pakistan, Karachi
dit keer even een berichtje in het Nederlands... om iedereen die ons geholpen heeft tijdens het benefitconcertje, om een mooi bedrag voor het SOS-kinderdorp in Karachi in te zamelen, te bedanken!
We kunnen heel kort zijn: het geld zal tot op de laatste cent goed besteed worden!
Afgelopen maandag, de 23e, was het 'Pakistan Day' en waren Mike en ik te gast bij het dorp om de festiviteiten rondom de Pakistaanse nationale feestdag bij te wonen. De optredens van kinderen die we hebben gezien waren ronduit hartverwarmend. Van klein tot groot, iedereen deed mee. Na afloop werden ook enkele 'ex-kinderen' (volwassenen die het dorp al enige jaren hebben verlaten en nu hun eigen gezin hebben) op het podium geroepen om hun verhalen met de kinderen te delen. Zoveel liefde die er uit hun verschijning sprak (ook al konden we het niet verstaan, we konden het zeker voelen) dat was fantastisch om mee te maken.
Helaas ben ik de zaal vroegtijdig moeten verlaten en heb ik Mike's toespraak gemist, aangezien ook ik een flinke voedselvergiftiging heb opgelopen. Hoe vervelend dit ook was, het heeft er uiteindelijk wel in geresulteerd dat de directrice er op stond om ons in het gastenverblijf onder te brengen, waardoor we de afgelopen dagen een heel goed beeld van het dorp hebben gekregen. (later meer hierover)
Het idee was om op 31 maart Karachi te verlaten, maar helaas zijn we door motorproblemen (met de Kawasaki) om moeten keren en hebben we een hotelletje geboekt (met internet!)
Inmiddels is de Kawa weer helemaal in orde en hopen we morgen (2 april) onze weg te kunnen vervolgen. Op naar huis!
veel liefs,
Mike & Lisanne
01 April 2009 - 18:10
Menno En Wendy:
Hoi Luitjes, goed te horen dat de brommers het doen en dat jullie het erg naar je zin hebben!
01 April 2009 - 18:55
Femke:
Hoi!
Goed om te lezen dat alles goed gaat daar, op wat moter-problemen na. Ziet er professioneel uit, zo'n schooltje, flink podium. Alles hier gaat zijn gangetje, ik geniet van jullie verhalen! -
01 April 2009 - 21:18
'de Zonnetjes':
lieve lisanne en mike
wat een goed bericht, dat je "jullie" kindertjes waar het in principe toch om ging jullie z'n warm gevoel hebben gegeven, DOEL BEREIKT..... wat vreselijk vervelend lisanne dat je juist op z'n belangrijke avond,dag..die voedselvergiftiging had,.. kon eigenlijk ook niet uit blijven he, alles bijelkaar,.. de indrukken,en de vermoeidheid, "het avontuur" maar wel heel rot voor je,gaat het nu weer een beetje, kijk uit he!! nu op de terug weg,nou ja,. nog een hele trip voor de boeg,met af en toe een beetje pech met de motoren, kom je ook niet omheen, je staat zomaar weer voor een probleem.dat lossen jullie wel weer op, nog steeds heel veel bewondering voor jullie,! hier gaat alles goed het is weer LENTE ...en als je het nog niet weet? we zijn in verwachting van ons vijfde kleinkind, van
BRENDA leuk he!!! een hele goeie reis nog met niet teveel opstakels... liefs en XXXX 'de zonnetjes'uit lisse.
02 April 2009 - 08:01
Bhatti :
mike & lisanne
if you are more in karachi on 5th invite you for a meeting in zamzma area i am in lahore write me mail or sms on my mobile
0331796190 as i understand you are in karachi but write me in english please
bhatti -
02 April 2009 - 08:03
Bhatti:
my email address as you have already
bhattiashiqali@gmail.com -
02 April 2009 - 10:33
Renate:
Hoi Lisanne en Mike,
Vervelend dat jij en de Kawasaki ziek zijn geweest. Hopelijk voel je je nu weer beter.
Ik heb je kaartje gehad. Lief zeg! Bedankt.
Veel plezier nog.
Liefs,