On the Rails again
Door: Mike
Blijf op de hoogte en volg Mike&Lisanne
09 Mei 2009 | Italië, Rimini
For all latest information about the last days of our trip, please read the "San Marinoh.. oh.. oh.. oh.." post.
Like Yasmeen had foreseen in her response on the "Pensionados..": het venijn zit 'em in de staart. We have had a motorcycle accident in San Marino last tuesday. We are fine and in relatively good condition. Tomorrow (Sunday) we will arrive back in the Netherlands, by train.
Houdoe en het beste,
Mike & Lisanne
08 Mei 2009 - 22:04
Paskal:
We kregen op de afdeling al een mail van Simona en dat was ff schrikken.
Goed om te horen dat het met jullie naar omstandigheden toch goed gaat. Succes met het herstel van e.e.a!
Je IVR-collega. -
09 Mei 2009 - 07:23
Renate:
Goh, dat was even schrikken: een ongeluk. Gelukkig gaat het goed met jullie.
Alvast welkom thuis morgen.
Renate -
09 Mei 2009 - 10:10
Yasmeen & Co:
Damn, normaal vind ik het leuk altijd gelijk te krijgen... deze keer had ik graag mis geweest. Hoop dat het eind goed al goed is uiteindelijk.
Morgen weer lekker thuis in jullie eigen bedje !
Tot snel x -
10 Mei 2009 - 19:14
Marinus:
Ik hoorde het van Jackelien.
Vervelend.
Blij dat het verder goed gaat. -
10 Mei 2009 - 20:01
Patricia:
O, shit zeg!
Gelukkig is met jullie alles goed!?
Zit alleen de motor in elkaar of zijn jullie ook geblesseerd?
Toch fijn dat jullie weer in Nederland zijn!
Heel veel groetjes van ons viertjes!! -
11 Mei 2009 - 07:14
Peter B.:
Hey Lisanne (&Mike),
Ik volg jullie blog al een tijdje, maar ben wel geschrokken van dit nieuwtje. Zal je altijd zien, bben je bijna thuis en dan gebeurt dit. Als het goed is zijn jullie alweer thuis. Misschien zie ik je binnenkort wel in Den Bosch Lisanne? Ben benieuwd naar je (jullie) verhalen.
Grtz, Peter -
11 Mei 2009 - 13:46
Hans Van Den Berg:
Hoi
Fijn dat jullie weer thuis zijn. Ik hoorde het tijdens de lunch afgelopen vrijdag, toen Lisanne Simona belde. Heel raar en niet leuk, maar gelukkig hoorde ik meteen dat Lisanne net uit ziekenhuis ontslagen was. Dus herstellende en dat verzachte de boel. Jullie kunnen het verhaal nu vertellen. Beterschap en tot ziens binnekort. -
11 Mei 2009 - 20:31
Moeder Ellie :
Heel blij toen ik jullie uit de trein in Arnhem zag stappen ,wel een beetje krakkemikkig en pijnlijk jullie zo aan zien komen .Maar voor mijn de mooiste MOEDERDAG !!!veel sterkte samen , De lamme helpt de blinde !! -
11 Mei 2009 - 20:43
Moeder Ellie :
Even m,n verhaal afkoppelen ,jullie hebben samen voor hetere tijden gestaan en doorstaan dat jullie ook hier door heen komen .Vergeet de humor niet onthou de fijne ervaringen met mooie mensen en de natuur . Veel liefs van een gelukkige Moeder Ellie Op naar het nievwe Dolkje !!?? Spannend !! -
12 Mei 2009 - 09:57
De Zonnetjes:
hoy lisanne en mike
wat jammer,echt jammer, dat dit op het laatste moment toch nog even fout ging, maar na alles wat jullie hebben doorstaan in jullie grote avontuur... had het erger gekunt...toch!! natuurlijk is het niet leuk. en waren jullie vrolijk op de motor weer brabant in gereden.... helaas, hou vast wat je op je netvlies heb staan,! geniet daar nog heel lang van... jullie hebben elkaar nog, geniet samen nog heel lang... van alle mooie herinneringen want die zijn er ongetwijfeld. maar ik (wij) zijn heel blij dat jullie weer thuis zijn, ik heb heel erg met jullie mee geleefd... dikke kus tante willie....
"de zonnetjes" -
12 Mei 2009 - 13:01
Jolanda:
Tjee, dat is schrikken. En ik lees dat jullie ook nog opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis.
Gelukkig lees ik ook dat jullie weer in het land zijn... Helaas wat een vervelende afsluiting van jullie fantastische reis.
Heel veel beterschap en succes met het herstel!!!
Ik bel jullie binnenkort.
groetjes,
Jolanda -
13 Mei 2009 - 20:48
WJ:
Welkom thuis, en vooral beterschap!!
groetjes wj -
16 Mei 2009 - 17:50
Pim Ruitenbeek:
Hallo Mike en Lisanne,
Heb de afgelopen maanden met veel plezier jullie weblog gevolgd. Wat een fantastische reis hebben jullie gemaakt. Dacht net, nog even kijken naar de laatste stand om ook eens een bericht voor jullie te achterlaten. Lees nu dat jullie alweer thuis zijn. Wat een domper zeg dat jullie deze mooie reis hebben afgesloten met een ongeluk. Hoop dat het weer beter met jullie gaat en jullie snel herstellen.
Hang net de telefoon met Eugene op en het goede nieuws is dan wel weer dat jij, Mike, net oom bent geworden. Van harte!
Nogmaals beterschap en probeer jullie negatieve ervaring van het staartstuk van jullie reis niet te laten overheersen bij al het moois en positieve wat jullie daarvoor ondervonden hebben. Die unieke en geweldige ervaring pakken ze jullie niet meer af.
Hoop jullie weer eens snel gezond en wel te spreken.
Groeten,
Pim
17 Mei 2009 - 16:23
Moeder Ellie:
Inmiddels zijn jullie ome Mike en tante Lisanne geworden , dus net op tijd thuis gelukkig !!!! Jullie hebben een prachtig nichtje SUZANNE ELIZABETH MARIA !!!En heeft de neus van zus Jackelien de mond van papa Eugene ,het mooiste geschenk voor mijn ; OMA Ellie !Veel liefs en houdoe ... -
18 Mei 2009 - 08:05
Laurens :
hoi reizigers,
de afgelopen weken las ik regelmatig jullie blog ... ik dacht voor mijn vakantie nog 'ze hebben het veilig tot europa gehaald" ... wel even schrikken nu ik lees dat het op het eind nog mis ging ... uit de reactie maak ik op dat het herstel goed gaat ... gelukkig
Heel veel sterkte bij het weer op orde komen thuis
Laurens -
25 Mei 2009 - 08:23
Ko Van Tilburg:
Voordat ik het mailtje gelezen had hoorde ik van Frans dat jullie een crash hadden gehad in Italië.
Ik hoop dat het een beetje meevalt en dat jullie snel weer op de motor springen voor een misschien wat kortere reis! Trouwens, ik heb net vernomen dat Frans weer Helmonder wordt!
Groet en beterschap,
Ko van Tilburg